ТИМ РАДИО МАРКЕТИНГ

ПРОМОВИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ
БИЗНИС СО НАС

Ние сме 100% посветени на нашите слушатели и публика: промовирањето кај нас е промовирање со доверба.

Одберете еден од пекетите подолу и бидете дел од Тим Радио – Битола. Дозволете да се погрижиме за вашата забава да биде уште побогата.
Репертоарот го креираме заедно, следејќи ги вашите желби.

Тим Радио има репертоар за секоја пригода. Без разлика дали станува збор за обично викенд излегување или прослава со повод, наша должност е да ви ги исполниме тие часови со најдобрата музика за сечиј вкус.

На големиот ден ваше е да се забавувате, нам препуштете ни ја одговорноста да ги кренеме на нозе сите ваши гости и да ја направиме забавата нешто за кое долго ќе се зборува.
Ваше е да го изберете стилот, наше е да ви го понудиме најдоброто. Музиката е најголемата причина за целосно да уживате како гостин или организатор на забави, свирки во клубови, барови или дискотеки.

Art Director

ДЈ ТОМЧЕ

Fusce sed sapien mauris. Phasellus a convallis nisl, ut convallis metus. Sed lobortis convallis diam, vel fermentum sem euismod ut. Vivamus ut nunc ac mi faucibus mattis sit amet condimentum.

Art Director

Yana Bolder

Fusce sed sapien mauris. Phasellus a convallis nisl, ut convallis metus. Sed lobortis convallis diam, vel fermentum sem euismod ut. Vivamus ut nunc ac mi faucibus mattis sit amet condimentum.

РАДИО ДЏ И ВОДИТЕЛИ

ПРОМОВИРАЈТЕ СЕ ПРЕКУ ТИМ РАДИО

ТИМ РАДИО ПАКЕТИ

Тим пакет 1

вашата песна на ТИМ радио
66ДЕНАРИ
  • Една музичка желба
  • Вклучен и поздрав
Го сакам овој пакет

правa и услови за музичка желба

ШЕСТ МЕСЕЦИ

БИДЕТЕ ТИМ СЛУШАТЕЛ
3300ДЕНАРИ
  • 100 песни дневно
  • 20 поздрави дневно
го сакам овој пакет

правa и услови за музичка желба

ОФИЦИЈАЛНИ СПОНЗОРИ

0%