КАКО МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ?

КОНТАКТ СО
ТИМ РАДИо

КОНТАКТ СО ТИМ РАДИО

САКАМЕ ДА СЛУШНЕМЕ ВАШИ ПОФАЛБИ И ПРЕДЛОЗИ

Доколку имате ваши предлози како би го подобриле квалитетот на нашето радио или имате забелешка поврзана со песните слободно контактирајте не преку контакт форуларот или пак на информациите подолу.

    0%